Міцна Божа родина будується в малих групах.

Писання відкриває нам, що Церква - це Божа родина. Члени будь-якої здорової сім'ї скріплені узами тісних, дружніх відносин. Кожна людина має потребу в спілкуванні. Ми можемо перебувати в оточенні безлічі людей, але при цьому залишатися самотніми. Якщо людина не має друзів у церкві, ця церква ніколи не стане для нього рідною, і тому він одного разу може легко розлучитися з нею.

Неможливо переоцінити відкрите християнське спілкування у колі церковної сім'ї,  домашні групи можна вважати серцем церкви. Місія малих груп полягає в побудові міцних взаємовідносин, довіри, єдності і турботи один про одного для спільного духовного зростання у Христі і досягнення далеких від Бога людей. Без домашніх груп не досягти сильної і впливової церкви.

Досвід показує: якщо людина не є частиною малою групи, вона не може по-справжньому зрозуміти, що таке церква і в цілому - саме християнство. Адже церква, це не лише недільне служіння, а життя в родині протягом тижня.

Учні Ісуса Христа дуже добре розуміли ці речі, тому

«щоденно у храмі й домах безупинно навчали, і звіщали Євангелію Ісуса Христа» Дії.5:42.

Якщо ви плануєте розпочати або вже ведете малу групу, Вінницький біблійний інститут з радістю допоможе вам у цьому.

Запрошуємо до співпраці. Більш детально дивіться на сторінці Матеріали курсів Біблійного інституту.


Автор: --